Projekt 3 Veckor

Projekt 3 veckor 

I början av vårterminen har KOMBO en återkommande kampanj som kallas Projekt 3 veckor. Kampanjens syfte är att hjälpa de internationella studenterna som kommer hit för utbytesstudier under vårterminen. På grund av att terminstiderna ligger lite olika gör det att de som fått bostad via universitetet inte har tillgång till dessa först 3 februari. Dock börjar de allra flesta kurserna redan i mitten av januari. Dessa studenter behöver då en sovplats de första veckorna i januari. 

Kampanjens syfte är att rekrytera studenter som vill ställa upp med tillfällig sovplats de första veckorna i januari. De studenter som ställer upp får ta betalt 2100 kr för en sovplats under hela perioden. Betalning sker direkt sinsemellan båda parterna. Har man ingen sovplats eller soffa att låna ut så har KOMBO luftmadrasser eller tältsängar som går att låna. 

Under december månad annonserar KOMBO efter studenter som kan tänkas ställa upp med sovplats och sedan förmedlar KOMBO kontakterna sinsemellan i början-mitten av januari.

 

För att lämna intresseanmälan fyller du i uppgifter här:

https://forms.gle/XtFNSXWoWuUFDeRr9

 

 

 

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?